کنترل نکردن پرخاشگری

سلام من 26 سالمه و یک دختر یک ساله دارم همسرم مرد خوبیه اما من با کوچکترین حرفی از کوره در میرم و داد و بیداد راه میندازم اگه یک چیزی مطابق میلم پیش نره به شدت ناراحت میشم و اصلا صبر ندارم خودم خیلی از این وضع ناراحتم چند بار خواستم تغییر کنم اما نمیشه میترسم دخترم هم بشه یکی مثل خودم... البته اینم بگم که بعدش میفهمم اشتباه کردم و معذرت خواهی میکنم اما برای شوهرم تکراری شده اونم از این وضع خسته شده تا جایی که بعضی وقت ها میگه یک روزی میذارمت میرم میگه اگه میخواستی تغییر کنی در این چند سال تغییر کرده بودی تو رو خدا راهنماییم کنید که چطور بر عصبانیتم غلبه کنم؟ البته با اطرافیان اینطور نیستم جوری که همه میگن آروم و نجیبم

پاسخ مشاور

مشاور کودک و خانواده

سلام خانوم 26 ساله. وقتتون بخیر. میشه گفت که شما کنترل خشم ندارید و موقع عصبانیت نمیتونید خودتون کنترل کنید. اینکه میگید فقط  با همسرم اینطوری هستم یا دلیلش این فقط با ایشون راحتی و نزدیک ترین فرد به شماست و خود واقعیت میتونی باشی یا دلیلش این میتونه باشه که نسبت به جنس مرد یک خشمی داری. اگر شما بخوای تا حدودی میتونی کنترلش کنی مثلا ورزش کن و کلاس یوگا میتونه تاثیر گذار باشه از صبح که بیدار میشی به خودت بگو من میتونم و امروز روز خوبی میسازم ناراحتیات از بقیه افراد نشون بده تا خود خوری نداشته باشی. ما میتونیم اشاره کنیم که مشکلات فرزند داری و بارداری ام باعث شده یکم بیشتر تحت فشار باشید.