سلام منو همسرم زندگی خوبی داریم تنها مشکلمون اینکه وقتی از سرکار میاد میره پیش دوستش ،برای شام می یاد خونه چیکار کنم کمتر بره پیش دوستاش؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام ممنون از اینکه ما را انتخاب کردید .

دوست عزیز شما می توانید با سیاست که دارید آن لذت های که برای همسرتان هست را شناسایی کنید و آن ها را برای او فراهم کنید . اگر دوست همسرتان از لحاظ اخلاقی مشکل دارند می توانید از کسی که همسرتان به او اعتماد دارد یا یک مشاور تا با او صحبت کنند . اگر همسرتان قبل از ازدواج هم همینطور بوده پس باید مهارت های زندگی مشترک را یاد بگیرد .

موفق باشید .