سلام خانوم دکتر خسته نباشید

پسرم ۵ سالشه از پارسال دندون درد امانشو بریده رفتیم دکتر عکس انداختن گفتن ۴ تا دندون پسرت ۱۵ سالگی می افته ۴ میلیون بدین +هزینه آمپول بیهوشی تا عصب کشی و پر کنیم ما هم نتونستیم، از اون موقع هم شربت آموکسی سیلین و مترونیدازول و ایپوپروفین میخوره، چند ماهی میشه دیگه درد نمیکنه اما شدیدا عفونت داره و ورم کرده گاهی با شربت و گیاه درمانی ورم صورتش میخوابه اما چرک هنوز هست من خیلی نگرانم لطفا راهنمایی کنید چند تا دکتر بردیم اما جز این شربت ها کاری نکردن

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دندانپزشک متخصص کودک

سلام حتما باید برای درمان وضعیت دندانهای کودکتون اقدام کنید و به دندانپزشک متخصص کودکان مراجعه کنین.این وضعیت هم برای رشد فک و هم برای سلامت کلی فرزندتون آسیب زاست.لطفا پیگیری کنین.