همسرم خرجی نمی دهد

سلام من ۷ ساله ازدواج کردم دو تا پسر ۵ ساله و 2 و نیم ساله داریم، شوهرم هر روز که میره سر کار من انتظار دارم برامون پول بزاره چون ممکنه یک چیزی لازم داشته باشیم یا بچه ها تنقلات بخوان اما اون قبول نمیکنه من در نامزدی شاهد بودم که ایشون هر روز برای مادر شوهرم ده هزار تومن پول میذاشتن برای پول نان و غیره

ضمنا شوهرم سرپرست مادر شوهرم و دو تا خواهر مجردش هست، الانم خرجشونو میده از بدشانسی منم یارانه ی پسر بزرگمو به حساب مادرشوهرم واریز میکنن، خلاصه که خیلی اذیت میشم وقتی میرم بیرون ۱۰۰۰ تومن ندارم برای بچه هام یا خودم یک چیزی بخرم هر چقدر هم میگم میگه شما که پول لازم ندارید شوهرم خسیس نیست اگه بود به خانوادشم نمی داد.

لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
خوب همون طور که فرمودید همسرتون خسیس نیست و قهرمان زندگی مادر. و دو خواهرش هست و ایشون نیاز داره قهرمان زندگی شما هم باشه خوب حال این سوال مطرح میشه چی در خود شما هست که ایشون احساس نیاز نداره قهرمان و حامی شما هم باشه برای رسیدن به جواب این سوال بهتره با یک مشاور در تماس باشی تا تکنیک ها و مهارت هایی رو فرا بگیری که به کمک اونها حمایت همسرت رو دریافت کنی