درمان شقاق بعد از سزارین

116 بازدید 3 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید

من ۲۹ مرداد سزارین شدم و تو حاملگی مشکل یبوست چندانی نداشتم بعد سزارین۳ روز یبوست داشتم کبا mom اسهال گرفتم و۲۰ روز اسهال بودم که یهویی به دلیل عدم پرهیز و تغذیه نامناسب با یه خیارشور تیز و کوکو سیب زمینی دچار زخم مقعد شدم که به ترتیب با مصرف این مواد زیر یک ذره هم بهبود پیدا نکردم و بدتر هم شدم.

وازلین

شیاف آنتی همورویید

ویتامینe

پماد آنتی همورویید و موسیلوم و پیسیلوم و سنالاکس تجویز شده توسط یک پزشک

ویتامین ad

داروهای گیاهی و کامیلین برای نشستن در آب گرم

لیدوکایین و پودر پیدوراکس

Mg

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار ودانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

شما موثرترین داروها را استفاده کرده اید و درمان دارویی دیگری هم جز موارد بالا توصیه نمیشود ولی اصلاح رژیم غذایی، ورزش و تحرک ، مصرف زیاد آلو، انجیر، زیتون، سوپ سبزیجات و مصرف ناشتای آب ....بسیار مفید خواهد بود. شب خوش

تجربه شما

سلام .هیچی خوب نشدم .هر روزم داره دردام بدتر میشه‌. چیکارکنم ۵ تادکترم‌ رفتم.خستم .فقط میخوام بمیرم...

سلام

 این مشکل یک روزه ایجاد نشده است که یکباره با مصرف یک غذا یا دارو رفع شود پس زمان لازم است.‌موارد بالا را رعایت کنید تا مشکل برطرف شود. روز خوش

خب جند روز طول میکشه خوب بشم.. اصلا قراره که خوب بشم؟