شکایت از همسر به دلیل عدم رابطه

با سلام و خسته نباشید

منو همسر دو ساله ازدواج کردیم اوایل ازدواج در رابطه جنسی مشکلی نداشتیم یعنی هفته ای یک بار یا دو هفته یک بار رابطه داشتیم ولی به مرور زمان کمرنگ شد تا الان که یک سال و نیمه با هم هیچ رابطه جنسی نداریم

ازش خواستم بریم دکتر گفت من مشکلی ندارم و دکتر نمی یام

حالا به نظر شما مشکلش میتونه از چی باشه ؟

فکر نمیکنم ناتوان باشه چون نعوظ داره و در خوابم به ارگاسم میرسه

خواستم ببینم اگر بخوام جدا بشم حق دادگاه میتونه به نفع من باشه چون خیلی ازش خواستم بره برای درمان اما همیشه سر باز زده و گاها از این پیشنهاد هم عصبی شده و کتکم زده

ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

1. قبل از هر اقدام ترجیحا از طریق پزشک سعی در درمان ایشان شود

2. در حقوق قاعده ای هست مبنی بر این که اگر کسی ادعایی می کند باید آن را به اثبات برساند در خصوص مشکل شما نیز شما نیاز به دلایل و مدارکی دارید تا بتوانید عسر و حرج (سختی و مشقت زندگی با همسرتان) را در محکمه به اثبات برسانید به همین دلیل عرض کردم از طریق پزشک اقدام کنید تا ایشان نزد پزشک یا مدارک پزشکی این عدم رابطه یا عدم توانایی برقراری ارتباط جنسی به اثبات برسد.

3. یکی از مواردی که زن می تواند تقاضای طلاق نماید عسر و حرج است که عدم ارتباط یا عدم توانایی برقراری رابطه جنسی می تواند یکی از آنها باشد. پس از آن موضوع به پزشکی قانونی ارجاع می شود و در صورت اثبات یا اقرار مرد مبنی بر عدم رابطه جنسی می تواند دلیلی باشد بر عسر و حرج شما و مبنای رای دادگاه و صدور حکم طلاق

موفق باشید