سردمزاجی همسرم

126 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام . من ۷ ساله ازدواج کردم شوهرم اوایل ازدواج تا یک سال خوب بود .هیچ مشکلی از نظر جنسی نداشتیم ولی بعد از یک سال خیلی تغییر کرد. تقریبا ما دیگه هیچ رابطه ای نداریم .نهایتا سالی دو سه بار.میخواستم ببینم ممکنه بیمار شده باشه .علائم بیماری چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، مسلما ایشان با وضعیتی که شرح دادید دچار اختلال کمبود میل جنسی هستند، علل این مساله بسیار متنوع است، از مشکلات جسمانی و هورمونی گرفته تا مسائل روانی، رابطه ای، مصرف دارو و الکل و....حتما بایستی عوامل مختلف در ایشان بررسی و آزمایش و ارزیابی شود و سپس بر حسب علت به درمان پرداخت، حتما بایستی به روانپزشک درمانگر مشکلات جنسی مراجعه کنید هر دو نفر.

تجربه شما

ممنون خانم دکتر بابت پاسخگویی به سوالم. متاسفانه حاضر نیست بیاد دکتر