درد در دوران بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 20 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام..من باردارم ومدتیه اطراف واژنم خیلی درد میکنه مخصوصا موقع نشست وبرخواست به نظرتون علت چیه به دکتر مراجعه کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز اگر گهگاهی درد دارید طبیعی است وعلت آن بزرگ شدن رحم و فشار آن می باشد وجای نگرانی وجود ندارد موفق باشید.

تجربه شما

درد گه گاهی هستش و دکتر رفتم گفت چیزی نیست (عفونت و مشکلی از رحم) نیست طبیعیه گفت نمیدونم چرا اینجوری میشه فقط باید مراعات کنی و نزدیکی نداشته باشی آیا نزدیکی این موقع خطرناکه؟

@2426266

اگر لکه بینی و یا خونریزی ندارید  و یا جفت شما پایین نیست داشتن نزدیکی منعی ندارد فقط نباید دخول عمیق باشد و پوزیشن مناسبی داشته باشید تا به کمر و شکم شما فشار زیادی دارد نشود موفق باشید.