تهوع و سرگیجه بعد از رابطه جنسی

باسلام

دوماهی است اقدام به بارداری کرده ام ماه اول حدود ۳ روز بعد از آخرین نزدیکی ( ۱۲ و ۱۴ و ۱۶ و ۱۸ سیکل ) سردرد تهوع و سرگیجه شروع شد و تا زمان پریودی ادامه داشت که بعد خوب شدم

این ماه نیز الان که دو روز از آخرین نزدیکی میگذره ( ۱۵ و ۱۷ و ۱۹ سیکل نزدیکی داشتم) تهوع و سرگیجه و سردرد شروع شده و اذیتم میکنه علتش چیه؟  آیا بدنم به اسپرم حساسیت داره؟  راهی هست برای برطرف شدن این مشکل؟

ماه اول خیلی زیاد اذیت شدم دو هفته تاخیر در پریود هم داشتم.

ضمنا قبل اقدام آزمایشات لازم را انجام دادم مشکلی نداشتم گاهی قرص آهن  و ویتامین دی مصرف میکنم همچنین اسید فولیک

باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام اين تعداد اقدام لازم نيست از زمان پاكی تا پريود بعدی هفته ای دوتا سه بار اقدام كنيد