احتمال بارداری خارج از رحم

سلام وقت بخير ١٠ سال پيش از ازدواج اولم سقط داشتم كه خودم خواستم تقريبا دو ماه و نيم كورتاژ كردم و الان بعد هفت سال اسفند ماه بارداری خارج رحم داشتم الان دوباره برای بارداری  اقدام كردم يكبار عكس رنگی دادم و لوله هام بسته بود دوباره تحت بيهوشی دادم و لوله هام باز شد البته سمت چپم كمی گرفتگی داره ,سوالم اينه باز احتمال بارداری خارج رحم دارم يا نه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٢ جنسیت زن شغل آرايشگر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز اگر گرفتگی  لوله خفیف باشد و یک لوله دیگر کاملا باز باشد  احتمال بارداری خارج از رحم با توجه به شرح حال شما ضعیف می شود موفق باشید.