تهوع نداشتن در بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 32 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام عصربخیر. من آخرین پریودم 3 شهریور بوده با این حساب فکر میکنم آخرهای هفته 6 یا اوایل هفته 7 بارداری باشم ولی من مثل بقیه تهوع صبحگاهی ندارم فقط غروب یکم بد حال میشم اونم نه در حد تهوع به نظرتون ممکنه مورد خاصی باشه؟ جایی میخوندم که بچه هایی که مادرانشون تهوع بیشتری دارن باهوش تر میشن واقعا ایتنطور است؟

اطلاعات تکمیلی

سن 36 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر ربطی به هوش جنین ندارد بعضی از مادران باردار حالت تهوع کمی دارند و این مسئله طبیعی است و جای نگرانی وجود ندارد موفق باشید.

تجربه شما

سلام منم هفته ۲۵ بارداری ام.منم مثل شما اصلا تا الان تهوع نداشتم فقط اوایل یه کم سرشب یه کوچولو حالت تهوع زودگذر داشتم.

کاملا طبیعیه و نگران نباش.

@parizad69

سلام ممنون ایشالا که به سلامتی نی نی خوشگلتونو دنیا بیارید