سلام . دخترم 5 ماه و 23 روزش  .وزن هنگام تولدش 2750 بوده 15 روزگی 2900 بوده و 45 روزگی 3350 بوده .سه ماهگی 4150 و چهارماهگی 4400 و پنج ماهگی 5700. مسئولین  بهداشت گفتن غذا کمکی شروع کنم و من فرنی و لعاب برنج و سوپ بهش دادم و الان سه روز سرلاک رو شروع کردم دیروز به دلیل سرما خوردگی به نزد پزشک بردم ولی هیچ پیشرفت وزنی نداشته و همون 5700 بوده  عفونت ادراری نداره فقط شیر مادر میخوره به نظرتان دلیل وزن نگرفتن چه میتونه باشه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

باید معاینه بشه و اگه لازمه آزمایشهای تکامل داده بشه. و مشکلاتی مثل ریفلاکس و یا آلرژی بررسی بشه