مسخره کردن همسرم توسط خانواده

سلام خانوادم شوهرمو جلوی من خیلی مسخره میکنن میخندن مثلا طرز پوشیدن لباس و غذا خوردن و امثال اینا زمانی که شوهرم خودش نباشه وقتی تنهام این چیزهارو میگن منم خیلی ناراحت میشم عصبی میشم همشو سر شوهرم خالی میکنم بهش نمیگم چرا ناراحتم ولی باهاش یک دفعه بداخلاق میشم چیکارکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

اشاره نکردید که عقد هستید یا چند سال هست که زندگی مشترک دارید با توجه به سنتان بنظر نمیرسد که مدت زمان زیادی از زندگی مشترکتان گذشته باشد

تمسخر کردن همسر آن هم توسط خانواده تان میتواند بسیار در زندگی شما تاثیر منفی بگذارد

به هیچ وجه اجازه توهین ندهید. در جمع دوستان و فامیل مخصوصا خانواده تان از همسرتان تمجید کنید .تواناییهای او را بزرگ جلوه دهید اگر نحوه لباس پدشیدن ایشان را نمی پسندید به مناسبت های مختلف لباس و ... کادو دهید ولی اجازه به سخره کشیدن اطرافیان را ندهید . احترام شما به همسرتان باعث میشود دیگران هم خود را ملزم به احترام کنند

با خانواده تان در نهایت ادب و احترام صحبت کنید و بگویید به انتخابتان احترام بگذارند

ایام به کام