سلام، من از فروردین در حال اقدامم، پارسال یک سقط بدلیل مشکلات کروموزومی داشتم، از فروردین دکترم قرص ویتامین داد و آزمایش  که خداروشکر آزمایشات  جفتمون خوب بود، به من ۶۰ تا کپسول فرتیل اید وومن هم داد، که خوردم، اما الان امسال درد خفیفی در تخمدان راستم دارد و گاهی چپ، اما درد تخمدان راست الان ۳ روزی میشه یکسره هست،نفخ + ترشحات آبکی  بدون بو هم دارم، ممکنه باردار باشم؟ برای دردم برم دکتر یا صبر کنم؟ لطفاً کمکم کنید, و اینکه من نزدیک پریود اصلا این علایم و ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام عزیزم

این علائم شما علائم شبیه به تخمک گذاری هست و چیزی کاملا طبیعی هست نگران نباشید.اگر پریودتان به تعویق افتاد حتما تست بزنید