کتک زدن همسرم هنگام دعوا کردن

شوهرم همش بهم گیر میده که چادر بپوش اولا با کار من مشکل داره میگه سر کار نرو . با مرد حرف نزن اگه یکی از همکارای مرد به من زنگ بزنه موضوع کاری باشه دیگه قیامت میکنه کتکم میزنه میگه تو مشکل داری بهت زنگ میزنه دو تا بچه دارم خسته شدم از این رفتارهاش. طلاق هم نمیده حتی حاضرم مهریه رو ببخشم بچه هام عصبی شدن خودم عصبی شدم همش دعوا داریم لطفا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم

تا حدودی متوجه شرایط شما و خانوادتون شدم. اطلاعاتی که ارائه دادید کافی نیست و نیاز به ارائه‌ جزئیات بیشتری در خصوص رابطه‌ شما و همسرتون هست. از قبیل اینکه چند سال هست ازدواج کردید. از چه زمانی همسرتون نسبت به پوشش و شغل شما ایراد می‌گیرن. رفتار شما در برابر ایشون چطور بوده. تا به حال برای حل مشکلتون چه کارهایی انجام دادید و ... در کل، پیشنهاد اول ما طلاق نیست. سعی کنید فعلا همسرتون رو در موقعیت‌هایی که باعث خشم ایشون و درگیری با شما میشه قرار ندید. و متقاعدشون کنید برای حل و فصل مشکلات‌تون به صورت حضوری به یک زوج‌درمانگر مراجعه کنید.

به خدای بزرگ می‌سپارمتون