سلام.

من 35 ساله و فوق لیسانس هستم.

یک موضوع احساسی و عشقی برام‌ پیش اومد. مستاصل شدم و گریه و گریه...، دلم میخواست یکی حرفامو بشنوه و درد و دل کنم. به ناچار به دخترعمم رو اوردم و تونستم با اون یکم مقداری حرف بزنم ولی هنوز خالی نشده بودم با دوستم حرف زدم ولی اونم وقته زیادی نداشت...، تا همینطور ادامه‌ دادم تا چندنفر دیگه در جریان اون اتفاق زندگیم قرار گرفتن.

الان حس میکنم امواج منفی افکار غلط اون افراد تاثیر خودش رو گذاشته

از شما سوالی داشتم. چگونه میتونم خودمو کنترل کنم ؟ در شرایطی که مثل اسفند روی آتش هستم و نیاز به همدم دارم. ولی همدم درستی ندارم.

دائم دارم خودمو سرزنش میکنم. لعنت و نفرین میفرستم به خودم که بی عرضه نتونستی در شرایط بحرانی خودت رو جمع و جور کنی و فقط افراد ناشایست و نالایق حرفهای دلت رو فهمیدن.

لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه در همچین موارد و شرایطی مسلط به خودم باشم؟

سپاسگزارم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ شغل مترجم وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

یکی از موارد مهم در شرایط پر تنش داشتن حمایت اجتماعی است بنابراین صحبت با دیگران کار بسیار کمک کننده ای است فقط مهم است فرد درستی را انتخاب کنید. اگر کسی نیست حتما با یک مشاور صحبت نمایید

بعضی از افراد با صحبت آرام میشوند بنابراین به جای منع شما برای سکوت تشویق تون می کنم آدم های مطمئن پیدا کنید.

راهکارهای دیگر برای کنترل خود در شرایط بحرانی:

*نوشتن و انتقال افکار ناراحت کننده به کاغذ است.

*پیاده روی در طبیعت مخصوصا پا برهنه

*از تکنیک‌های آرامبخشی مانند یوگا، مدیتیشن یا بیوفیدیک استفاده کنید و زمانی را به تمرین منظم این موارد اختصاص دهید

*سعی کنید یک تصویر آرام و رویایی برای خود ایجاد کنید . برای شروع میتوانید در ذهن خود هر چیزی را که شما را آرام میکند تصور کنید ، به عنوان مثال تصور یک تعطیلات در جایی که آرزوی آن را دارید ، در یک جزیره ، یک خانه ویلایی و یا هرچیزی که شما را آرام میکند و ذهن شما را برای مدتی از مساله تنش زا دور میکند . هرچه تصویر ذهنی ساخته شده توسط شما واقعی تر و قویتر باشد ، شما بیشتر از حالت استرس زا دور میشوید

به خودتان سخت نگیرید. هر انسانی در راحت تنش نیاز به تکیه گاهی دارد. از اشتباهات خود بعنوان تحربه استفاده کنید و نه حکمی برای سرزنش و اذیت خود.

شاد باشید🌹🌹🌹