درد زیر شکم در هفته 39 بارداری

سلام. من در هفته ۳۹ بارداری هستم. الان دو سه روزه که کمردرد دارم و زیرشکمم هم مثل پریودی درد میکنه البته همه دردها خیلی خفیف اند. و اینکه تکرر ادرار هم پیدا کردم خیلی دستشویی میرم. میخواستم بپرسم اینا میتونه علائم نزدیک بودن زایمان باشه؟ چون از وقتی وارد هفته ۳۹ شدم این حالت های جدید رو دارم. شکمم هم انگار رو به پایین اومده. ممنون میشم راهنماییم کنین.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

این علائم در بارداری طبیعی است. اگر دردها منظم شد، فواصل بین آنها کوتاه و شدتش بیشتر شد یا آبریزش و یا خونریزی داشتید جهت بررسی بیشتر مراجعه کنید و معاینه شوید. شب خوش