سلام. تو رو خدا کمکم کنید من دیگه از سردرگمی خسته شدم. الان ۱۸ روز از اقدامم میگذره و هنوز بی بی چک لعنتی منفیه. از درد زیرشکم و کمردرد دارم میمیرم و پنجم باید پریود میشدم و نشدم. ولی بازم بی بی منفیه. چکار کنم؟ نمیدونم حاملم یا نه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

اگر تاخیر بیش از ده روز دارید از نظر بارداری چک شوید و آزمایش خون انجام دهید. بی بی چک تست دقیق و قابل اعتمادی نیست. از نظر عفونت ها چک شوید. شب خوش

تجربه شما

ممنون از راهنمایی. ولی عفونت ندارم چون ماه پیش بودم پاپ اسمیر و عفونت نداشتم .عفونت هم چیزهای دیگه ای هم برای نشون دادنش داره مثل سوزش و رابطه داشتن با درد و ترشحات .نمیدونم ولی حتما میرم آزمایش خون.ممنون عزیزم