استخاره برای بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 242 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشيد و ممنونم از وقتی كه واسه می ذارید

من ٢٧ ساله و همسرم ٣٠ سالشه من كارشناسی ارشد خوندم و همسرم ليسانسه يک سال و نيمه ازدواج كرديم و عاشق هم هستیم.

الان شرايط بچه دار شدن رو داريم و از فروردين من رفتم معاينات رو انجام دادم مشكلی نبود و از ماه خرداد شروع به اقدام كرديم ولی همسر من يک كتاب خريده به اسم تقويم همسرانه كه حكم تمام شب ها رو برای نزديكی نوشته كه كدوم شب از نظر انبيا خوبه كدوم بد و چه روزهایی قمر در عقربه و اينا

همسرم شديدا به اين چيزا معتقده و راضی نميشه كه يک شب در ميون اقدام داشته باشيم فقط اون شبايی كه تو تقويم نوشته خوبه و بچه اين شب صالح و باهوش ميشه اقدام ميكنه و اين خيلی منو اذيت ميكنه الان سه ماهه كه روز تخمک گذاری من رو نوشته روز خوبی نيست نميدونم بچه ظالم ميشه سبک سر ميشه و اينا!

من تا چند ماه نگاه كردم وضع همينطوره

به نظر شما اصلا اينجور مسائل درسته؟ سخت گيری تا اين حد خوبه؟

سن جفتمون الكی داره بالا ميره و من نميخوام تو سن بالا باردار بشم

ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام

این مسائل درست است. شب اول ماه قمری و شب آخر ماه، چهارشنبه، ایام قمر در عقرب، همه این شب‌ها اقدام برای بچه‌دار شدن خوب نیست. اما نباید وسواس به خرج بدهید. اگر واقعا عمل به این چیزها، بچه‌دار شدنِ شما را خیلی به تاخیر می‌اندازد، بسم الله الرحمن الرحیم بگویید و صدقه بدهید و اقدام کنید.

تجربه شما

باسلام و احترام

ممنون بابت راهنمایی های ارزشمندتون

میشه ایامی که برای بارداری مشکل دارند رو دقیق ذکر کنید؟ به گمانم سه شنبه شب تا اذان صبح اقدام به بارداری ایراد داره نه چهارشنبه و اینکه در بعضی جاها نوشتن دو روز مانده به آخر ماه هم ایراد داره؟