حساس و زودرنج بودن

با سلام دختر مجردی هستم که به شدت شکننده و زود رنج هستم البته نمود ظاهری نداره ولی کسی یک مقدار با من تندی کنه یا انتقاد تند و تیز، یا هر اتفاق ناراحت کننده ای باعث میشه زود گریه ام بگیره زود دلم می شکنه ولی به ظاهر چیزی نشون نمی دم شرایط خانواده هم حدودا شش هفت ساله که بده پدرم دیالیزی هستند و حداقل سالی یک بار بخاطر ناراحتی قلبی بستری میشن برادر کوچکتر از خودم هم در طول این سالها خیلی اذیتم کرده با زبونش ولی من به توصیه مادرم برای جلوگیری از دعوا همیشه در برابر حرفاش سکوت مطلق کردم نزدیک یک سال دارو خوردم زیر نظر دکتر روان و اعصاب ولی گاهی احساس می کنم دنیا برام به آخر رسیده مثلا امروز بد موقع به پزشک پدرم زنگ زدم چون حالشون بد شده بود و خانم این آقای دکتر به شدت با من تندی کردن که چرا این موقع زنگ زدی (۴ بعد از ظهر) و همین حرف باعث شد من زود برنجم لطفا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام ممنون از اینکه ما را انتخاب کردید .

دوست عزیز یکی از دلایلی که می تواند شما را زود رنج بکند اعتماد به نفس پایین است . و شما باید برای تقویت اعتماد به نفستان خودگویی های مثبت انجام دهید . از جمع فرار نکنید چون همین کار باعث می شود که مشکلتان بیشتر شود . شما می توانید اعتماد به نفس خود را تقویت کنید . خودتان را بهتر بشناسید . مهارت های ارتباطی را یاد بگیرید . و یاد بگیرید که چگونه در رابطه که قرار می گیرید برخورد کنید . تا بتوانید این حساسیت و زود رنجی خودتان را درست کنید . باز هم به نظرم اگر حضوری با یک مشاور در تماس باشید خیلی به شما کمک می کند .

موفق باشید .