سلام عزیزان. من ۲۵ شهریور رابطه داشتم طوری که مایع منی وارد من نشده ولی من برای اطمینان که اطلاعی از عوارض قرص اورژانسی نداشتم فرداش ۲۶ ،، ۲ تا با همم با دوز ۷۵. خوردم به موقع پریود شدم ولی وسطاش شدیدتر بود. تقریبا به موقع پاک شدم ولی بعدش ترشح داشتم زرد کم رنگ که بعضی اوقات لکه های ضعیف خون توش بود و الان که ۱۷ شدید تر شده مثل پریودی داری بشه آیا از عوارض قرصه؟ میدونم به این شرایط احتمال بارداری نیست ولی شک میکنم نکنه باشم؟ نگرانم لطف کنید نظرتونو بگید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

اگر بعد از رابطه مشکوک به موقع و با کیفیت همیشگی پریود شده اید نگران نباشید. موارد بهداشتی را رعایت کنید و اگر کیفیت ترشحاتتان بسیار متغیر از همیشه بوده است از نظر عفونتها چک شوید. اگر میانه سیکل هستید ممکن است لک تخمک گذاری باشد. روز خوش