با سلام. پسر سه ساله من بيست روز هست كه به مهد می رود. حدود ده روز است در مهد هر روز خودش را خيس می كند. در صورتيكه در شش ماهی كه از پوشک گرفته شده تا به حال در منزل يک بار هم ادرار نكرده است. بارها به مهد تذكر دادم. نميدانم مشكل از مهد هست يا بچه. اين موضوع خيلی من رو ناراحت كرده تا جايی كه دارم از مهد گذاشتنش منصرف ميشم

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل كارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

با عرض سلام و وقت به خیر:

از مهد بخواهید که دقت بیشتری اعمال کنند،در طی روز چند بار تماس بگیرید و یادآوری کنید که کودک را به سرویس بهداشتی ببرند و...اما حتی الامکان مهد را قطع نکنید. در صورت مشاهده  آثار اضطراب زیاد در کودک به روان شناس کودک مراجعه کنید.

سربلند باشید مثل شمشاد