سلام من ۳۶ ساله هستم و تجربه دو بار آی وی اف ناموفق رو دلیل ضعف اسپرم همسرم آیا با توجه به سن من امیدی هست که باز اقدام کنم یا بیهوده هست طبق گفته دکتر منم تنبلی خفیف دارم البته توی همه عمرم پریودهای کاملا منظمی داشتم ولی اینجا خوندم که ۳۵ به بعد تخمک ها بی کیفیت میشن.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

باید بیشتر بررسی شوید وضعیت ذخیره تخمدانی و هورمونی شما باید اندازه گیری شوید. ناامید نشوید و با امید به لطف خدا جهت درمان به مراکز ناباروری مراجعه کنید.‌ ورزش منظم و کاهش وزن را فراموش نکنید. روز خوش