همسرم اجازه نمیدهد مادرم را ببینم

سلام خدمت مشاور عزیز خسته نباشید

یک توضیح بدم ۲ ساله ازدواج کردم یک خواهر بزرگتر دارم ۴ سال از خودم بزرگتره ولی من زودتر ازدواج کردم به همین دلیل خواهرم۲۰ روز قبل عروسیم با داماد عموم که ۳ تا بچه کوچک داره فرار میکنه و به همه میگه من زودتر ازدواج کردم. وقتی من عقدکردم رفتار خوبی با شوهرم نداشت مثلا خودم غذا می پختم و ظرف می شستم وقتی شوهرمو دعوت میکردیم. وقتی فرار کرد مامان و بابام خیلی جوش زدن و شسکت خوردن بعد یک هفته برگشت وسایل و جهازشو خواست کم کم با خانوادم رفت و آمدشو شروع کرد حتی شوهرش هم می اومد بعد مدتی حامله شد.از وقتی خواهرم به خونه پدرم رفت و آمدشو شروع کرد شوهرم نمیذاشت برم خونه پدرم. با مامانم بحث کرد شوهرم که چرا فلانی می یاد خونتون. الان دخترخواهرم ۱سالشه شوهرش ولش کرده و طلاق داده با مهریه ۵ سکه که خودشون تعیین کرده بودن بچه هم با خواهرمه. وقتی مامانم میخواد بیاد خونمون شوهرم میگه درو باز نکن تلفن هم جواب نده. فقط هم با مامانم و خواهرم لج داره و گرنه بابام که می یاد تا چند ساعت با هم حرف میزنن. بعضی وقتا که میذاشت مامانم بیاد باهام دعوا میکرد که چرا درو باز کردی یا صدا مامانتو ضبط کن ببینم چی گفته😔از وقتی خواهرمو شوهرش طلاق داده خیلی پدر و مادرم شکست خوردن امروز فهمیدم مامانم می یاد پشت پنجره های خونم می شینه گریه میکنه که شوهرم نمیذاره ببینمشون یا برم خونشون

با این توضیحات به نظرتون من چیکارکنم که دل پدر و مادرم نشکنه؟سوال بعدیم هم  اینکه آیا پدرم میتونه ازشوهرم شکایت کنه به جرم محروم کردن من ازدیدنشون؟خواهش میکنم کامل و دقیق توضیح بدین و راهنمایی کنین چون واقعا بین۲راهی موندم چیکارکنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
شرایط سختی دارید و دلتنگ دیدار مادرتون هستید.
متاسفانه همسرتون در ابتدای ورودش به خانواده شما دچار مسائلی شده که به نظر میاد نسبت به مادر شما بی اعتماد شده و این بی اعتمادی به حدی هست که احساس می کنه به شدت نیاز داره از حریم و مرز. رابطه اش مراقبت کنه  نیاز که شما به هیچ عنوان  اگر همسرتون رو دوست دارید و فقط در این مورد مشکل دارید و مشکل دیگری ندارید تحریک نکنید و شروع کنید اعتمادهمسرتون رو نسبت به خودتون جلب کردن و کارهایی انجام ندید که اعتماد همسرتون خراب بشه مثلا بهش پیشنهاد بدید که دلتون برای مادرتون تنگ شده و چون نمی خواید ایشون نگران نوع صحبت های شما باشه این دیدار در حضور خود ایشون باشه و کم کم اعتماد همسرتون رو جلب کنید و بگید آرامشش براتون مهمه
گاهی در مورد ترس ها و نگرانیهاش ازش سوال کنید و فقط گوش کنید لازم نیست جوابی بدید با همدلی کردن با همسرتون ممکنه بتونید موفق بشید.