دلسردی از زندگی بعد به دنیا آمدن فرزندم

دو ماه است که خدا به ما یک فرشته داده. اما این فرشته به شدت همه چیز زندگی ما رو به هم ریخته. به شدت از همسرم دور شدم از سر ناچاری چون صبح زود بیدار میشه از هم جدا می خوابیم و این خیلی روحیه من رو خراب کرده

کلافه و سردرگمم

نمیدونم کی قراره این شبها تموم بشه و کنارش بخوابم

امروز هم یک دعوای بی سابقه داشتیم

نمیدونم چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٩ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
مادر شدنتون رو بهتون تبریک میگم
خوب از این به بعد زندگی شما تغییر خواهد کرد و شما نیازمند مدیریت این رابطه سه نفره هستید
ابتدا مراقب افسردگی بعداز زایمان به علت تغییر هورمونها باشید بدین معنی که به کمک یک روانشناس چک شوید.
در هفته از یکی از افراد امین خانواده درخواست کنید از فرزندتون مراقبت کنند تا شما با همسرتون تنها باشید
از تکنیک سیر افاق بهره ببرید بدین صورت که از افرادی که مثل شما فرزند دارند بپرسید اونها با چه مشکلاتی مواجهه بودند. و از چه راه حلی بهره بردند این مورد میتونه آرومتون کنه