سلام وقتتون بخیر، آخرین پریود من ۳۰ مرداد بود

تاخیر داشتم بی بی چک مینداختم مثبت میشد آزمایش خون دادم منفی شد. بعد از دو روز بتا دادم ۱۶۴ بود که تاریخ ۹ مهر بود. دکتر گفت با توجه به تاخیری که داری عدد بتات پایینه تکرار کن. بعد از ۴۸ ساعت یعنی در ۱۱ مهر بتای من ۲۳۴ . که دکتر گفت افزایش داشته ولی روند افزایشش کمه بازم تکرار کن. ۱۴ مهر تکرار کردم از ۲۳۴ شده بود ۶۳۲ که دکتر گفت خوبه یک هفته دیگه هم سونو بده هم بتا.

من فقط از این نگرانم‌ که نکنه هنوز خارج رحمی باشه. بنظر شما افزایشش خوب بوده؟

و اینکه بگم‌ سونوگرافی واژینال هم رفتم گفت چیزی داخل لوله هات و خارج از رحمت نمیبینم و و اینکه دیواره رحمت ضخیم شده که خودش نشانه بارداری هست.

ترس من فقط بتا بود که روندش خداروشکر بهبود پیدا کرد.

نظر شما چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید تیتر بتای خون شما افزایش صعودی داشته است نیازی به انجام مجدد تیتر بتا نیست فعلا هم انجام سونوگرافی زود است باید صبر کنید ۱۵ روز دیگر سونوگرافی انجام بدهید موفق باشید.