تزریق روگام بعد از سقط

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 145 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام ببخشید من27 شهریور خونریزی و جنین رو که تقریبا 6 هفته بود سقط کردم سقط خود بخودی و تو منزل بود بعدش دکتر نرفتم تا اینکه چند روز پیش رفتم دکتر و گفتن جنین کامل دفع شده حالا بعدش متوجه شدم که باید آمپول روگام میزدم گروه خون خودن منفی شوهرم مثبته .امروز که 16مهره دیگه دیره؟! من چکار باید بکنم؟ آیا مشکلی جدی پیش میاد برای بچه بعدی؟! لطفا راهنماییم کنین. درضمن بچه اولم بود.

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید در بارداری بعدی می توانید آمپول رگام را تزریق نمایید موفق باشید

تجربه شما

یعنی مشکلی از نظر عقب ماندگی و غیره برای بچه بعدیم به وجود نمیاد؟

@سالومه_

خیر نگران نباشید باعث عقب ماندگی ذهنی کودک نمی شود در دوران بارداری برای اینکه سیستم ایمنی بدن شما بافت جنین را به عنوان بافت بیگانه پس نزند این آمپول تجویز می شود تا از بروز ناسازگاریهای خونی پیشگیری شود بنابراین می توانید در دوران بارداری این آمپول را تحت نظر پزشک تزریق نمایید موفق باشید