همسرم با من مشورت نمی کند

2086 بازدید 4 تبادل تجربه

سلام من یک سال و نیمه عروسی کردم 3 سالم عقد بودم با شوهرم . خیلی بچه ننه است و مطیعه خانوادشه. شوهرم اصلا به من پولی نمی ده که به خودم برسم . 2 ماهه اجازه داده برم سرکار ولی هر چی ازش میخوام میگه خودت پول داری دیگه بخر .خیلی دوست دارم پولمو پس انداز کنم ولی هیچ جوره نمی تونم .اصلا خرج میکنم که مبادا ازم نگیره.  شوهرمم با پدرش ساخت و ساز ساختمونه کارشون پدرشوهرم یک جورایی انگار حقوق میده به شوهرم . همه دخل و خرج ما از زیر فیلتر اون میگذره . چون خیلی هم حسابگر هستش شوهرم. مادرشو هم وارد همه مسائل میکنه و به اون پیغام می ده که به پدرش بگه و اینجوری پول بیشتری از پدرش بگیره . خواهش میکنم راهنماییم کنید .افسردگی گرفتم حس میکنم بی ارزشم و شوهرم بهایی واسه داشتن و حضورم قائل نیست

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل منشی
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
ببینید در اولین جملات همسرتون چطور معرفی کردین؟بچه ننه و... اصطلاحات مناسبی نیستند .شما اول باید همسرتون بپذیرید بعد سایر مسائل
؛شوهرتون از ابتدااین مدلی بودن و کنار پدرشون کار میکردند؟ شما تصمیم به استقلال مالی دارید؟ بهتر هست خواسته هاتون رو برای همسرتون دقیقا مشخص کنید و خودتون تصمیم بگیرید که میخواهید چه کاری انجام بدهید؛ اگر بخواهید فقط پس انداز کنید قطعا همسرتون نمی پذیره .بهترین راه حل مشکل شما صحبت کردن با همسرتون و تعیین قوانین برای زندگی مشترک تون هست.
موفق باشید

تجربه شما

خانم عزیز ؛اینکه میفرمایید همسرتون پول برای خونه و خرید گل هزینه میکنه و فقط نسبت به خرید های شما بی تفاوت هست یک نشانه برای اشکال در رابطه تون هست .به هر دلیلی ممکن هست دلخوری یا سو تفاهمی بین شما و ایشون ایجاد شده باشه که منجر به این رفتار شده . در صحبت های بین شما احتمال مواردی پیش اومده که شما گفتین من درآمد دارم حالا به صورت مستقیم یا غیر مستقیم که همسرتون این رو دریافت کردن که شما نیازی به پول ایشون ندارید بهتر هست ارتباط خودتون رو اصلاح بفرمایید

@رقیه_ولی_قیداری

سلام ممنون که جواب دادید ولی رابطه ما کلا مردسالاریه . چون شوهرم منو برتر از خودش نمیدونه سعی داره تحقیرم کنه اگه نه من ارتباطم باایشون درسته و نگفتمم به پول اون نیازی ندارم

چون پولی خرج مایحتاج شخصی من نمیکنه و واسه پول من هم تصمیم میگیره دوست دارم بتونم پس انداز کنم

@mamanreyhaneh

سلام مجدد

خودتون به این شناخت رسیدید. تربیت اونها و باور اونها مرد سالاری هست پس هر جور مبارزه کردن باعث خراب شدن رابطه شما میشه به جای جنگیدن و تلاش برای تغییر همسرتون تلاش و تمرکزتون رو بگذارید برای تغییر خودتون یا بهتر بگم پذیرش شرایط موجود و تطبیق دادن خودتون به جای اذیت کردن خودتون.

چقدر عجیب

خوب اینها همه قبل از ازدواج کاملا مشخصه

چرا چنین شرایط نابسامانی رو پذیرفتید؟

@رودابه_پرشین

قبل از ازدواج شغل شوهرم این نبود عزیزم . در کنار همه اینها شوهرم خیلی دوستم داره

عزیزم

به همسرت بگو من کار میکنم و‌حقوقم رو برای کمک به زندگیمون میارم تو خونه، ولی دوست دارم بهم پول بدی چون برام لذت بخشه که مرد زندگیم برام پول خرج کنه. بهشون بگو پول تو برام یه مزه دیگه ای داره، با زبون مهربونت نرمش کن.

در مورد استقلال مالی ایشون ، تا وقتی با پدرشون کار کنن نمیتونن کاملا مستقل بشن. اگه شرایطشو دارید از همسرتون بخوایید مستقل از هرکسی کار کنه.

@اوشو

به خدا گفتم ولی نه میذارن نه میتونه چون کارشو خیلی دوست داره .

سلام خانم دکتر من تو خیلی مسائل از سایت شما کمک میگیرم . شوهرم پولی بهم نمیده که پیش مشاور برم . ممکنه اینجا کمکم کنید و مسائلمو عنوان کنم ؟؟

آخه خانم دکتر شوهرم یارانه نمیگیره ولی خودش زنگ زد به پدر من یارانه منو حتی به پدرم گفت بریزن به حساب اون . یک ماه بهم داد ولی ماه بعد نداد و گفت قبض برقمون زیاد اومده دونگ تو رو از یارانه تو میدم . بعد میره 100 تومن و 200 تومن پول گل آپارتمانی میده ولی وقتی من بهش میگم پول بده برم آرایشگاه نمیده و همش میگه پول ندارم . تازگی هم که میگه خودت داری خرج کن . تازه ازمن توقع داره واسه اونم چیز بخرم و چون من اصفهانی هستم هی توهین میکنه بهم که تو خسیسی . بخدا همش 1 تومن حقوق دارم . در مورد سوالتون هم بگم شوهرم اول تو کار ماشین بود درست از زمانیکه عروسی کردیم رفته تو کار ساخت و ساز . تحت تاثیر پدرش هم به من پول نمیده . رابطه خانوادش با من خوب نیست و من اصلا در جریان ارتباطاتشون نیستم ولی از مادرشوهرم یکبار شنیدم 180تومن داده واسه اونا تلفن رومیزی خریده ولی همون موقع من ازش پول میخواستم که برم دکتر زنان همش بهم میگفت ندارم . هردکتری هم که میخوام برم باید بگردم ارزون ترینشو پیداکنم تا بذاره برم . یک دفعه زنگ زدم هزینه یک سونوگرافی رو پرسیدم تلفنی بهم گفتن 60 تومن ولی وقتی رفتم ازم 87 تومن گرفتن وقتی برگشتم خونه بهم میگفت خب انجام نمیدادی . من 6 سال قبل ازدواجم کار کردم و کمک خرج خانوادم بودم و اصلا آدم خسیسی نیستم فقط چون اون دفعه ای که سرکار میرفتم هیچ پولی پس انداز نکردم و بعدش با این وضعیت اقتصاددانی شوهرم پشیمونی عایدم شد از پس انداز نکردنم / این سری تصمیم گرفتم لااقل یک کمی پول پس انداز کنم ولی شوهرم تا حتی پول اتوشویی لباسمو نمیده و الان یک ماهه نرفته لباسمو بگیره تا خودم برم . در ضمن وضع شوهرم اینا اصلا هم بدنیست که فکر کنید ندارن / اصلا به من بهایی نمیده / بعدش از اون طرف هی ازم ایراد میگیره که موهات بده پوستت بده . هیکلت بده ولی نه خودش هزینه ای حتی ناچیز واسه یک داروی کوچولو یا دکتر واسم میکنه نه وقتی خودم میکنم تاییدم میکنه . مثلا با حقوق ماه اولم 400 تومن ابروهامو تاتو کردم هی میشینه میگه 400 تومن دادی واسه مردم میرفتی موهاتو از این زبری درمی اوردی واسه من . بعد که بهش میگم 50 تومن بده برم کوتاهشون کنم میگه ندارم خودت که حقوقتو گرفتی برو . بعد از اون طرف خودش میره آرایشگاه مردونه 40 تومن پول میده یا یهو میرم خونه میبینم 2 تا گلدون بزرگ خریده 300 تومن هم پول داده . کمکم کنید خانوم دکتر ...