همسرم به مادرش وابسته است

مادر شوهرم خیلی تو زندگیم دخالت می‌کنه حتی در روابط زناشویی منم نمیتونم چیزی بهش بگم شوهرم روی مادرش خیلی حساسه هر چی مادرش میگه سریع میگه چشم. من می‌خوام برم لباس بگیرم باید از مادرش اجازه بگیره وقتی حقوق میگیره هیچی پول به من نمی ده. شاید من اصلا مریض شدم باید پول داشته باشم برم دکتر .نه نمی‌ذاره من حتی تا یک سوپر مارکت تنها برم بعضی شب ها می یاد در اتاق خواب ما می‌خوابه. منم چون شوهرم روی مادرش حساسه نمی تونم چیزی بگم تو رو خدا راهنمایی کنید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر

در روانشناسی ما یک اصطلاح داریم به نام دنیای مطلوب مانند یک آلبوم که عکس های کسانی که برامون خیلی مهم هستند قرار میدیم مادران اولین نفر در این تابلو هستند که اگر حرف یا تلاشی بکنید برای حذف این تصویر خودتون از اون تابلو حذف میشین ،این در برخی افراد شدید و بیشتر هست.

شما باید تلاش کنید خود همسرتون به این استقلال برسه و مستقل تصمیم بگیرن.شما باید تصویر خودتون رو در ذهن همسرتون پررنگ تر کنید .متقابلا به مادر شوهرتون محبت کنید و دیدگاهتون رو تغییر بدین که عنوان دخالت رو از ذهن تون حذف کنید تا کمتر اذیت بشین.

کم کم همسرتون به اون استقلال برسه.موفق باشید