علت مور مور شدن دست

باسلام. خانمی ۵۰ ساله مدتی هست که دست راستش مور مور میشه و همش درد میگیره و حتی چیز سبک هم برمیداره درد میگیره. نوار عصب گرفتن متخصص ارتوپد گفت چسبندگی شدیده باید عمل کنی. در جوابش اینجوری نوشته شده:

Moderate to severe right and mild left cts

و نوشته شده تغییرات نوروژنیک در برخی ماهیچه ها دیده میشود.  اینکه امواج حسی طبیعی نیستند.

دکتر زیر این جمله رو خط کشیده. میخواستم بدونم واقعا نیاز به عمل هست؟ یا بستن دست و استراحت دادن مشکل حل میشه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۵۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام
وقت بخير
cts carpal tunnel syndrome  به معناي چسبندگي بافتي خاص در قسمت مچ دست است كه به علت فعاليت زياد يا نامناسب رخ ميدهد و به علت عبور عصب و تاندون از زير اين غلاف علائمي مانند ضعف، گزگز و مورمور ،و يا قرمز شدن دست بروز ميكند.
خط اول درمان استراحت و بستن مچ با ارتز هاي مخصوص است
بعد از ان اگر درد و علائم تخفيف نيافت فيزيوتراپي مي تواند التهابات را رفع و غلاف را ازاد كند
اگر درگيري عصب دست شديد باشد جراحي و ازاد كردن اين غلاف توصيه مي شود