گریه های بی دلیل دخترم

سلام وقتتون بخیر

من و همسرم از ناکام موندن در فهمیدن احساسات دخترمون خیلی خسته ایم،

دخترم اکثر اوقات گریه می‌کنه به بهانه های مختلف و همدردی ما یا جویا شدن از احساسش اون رو بیشتر عصبانی می‌کنه شاید عجیب باشه اما در مواقعی که از نظر ما بی دلیل گریه می‌کنه هر چقدر بیشتر بهش توجه کنیم بیشتر و بلندتر گریه می‌کنه یا بهمون پرخاش میکنه، در حال حاضر تک فرزند و ما هیچوقت بهش پرخاش نکردیم در حال حاضر بخاطر تنها بودن ۵ روز در هفته و هر روز بین ۴_۵ساعت میرم مهد کودک اما پرخاش کردن رو از قبل از مهد کودک انجام می داد الان به مدت ۴ ماهه که میره مهد، اعضای مهد خیلی ازش راضی هستن و میگن خیلی قانون پذیر اما در خونه دقیقاً بر عکس، چیزهایی که گفتم یک گوشه از مشکلاتی هست که باهاش داریم از همون اوایل سعی کردیم بهش فرصت بدیم و سخت نگیریم و بهش اجازه بدیم تجربه کنه تا جایی که بهش آسیب نرسه اما الان همه ی اون فرصت هایی که در گذشته بهش دادیم رو میخواد امتحان کنه ولی بدون دخالت ما و اصلا حاضر نیست به حرفمون گوش کنه،نگرانیم و می‌ترسیم از این وضعیت احساس میکنم خیلی داریم از دخترمون فاصله میگیریم.

ببخشید صحبت هام طولانی بود پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.

به نظر میاد که دخترتون حدودا" سه ساله باشه، میشه گفت که مربوط به رشدش هست و خیلی از بچه ها در این سن حالتهای مشابه دارن و به اصطلاح میخوان به استقلال برسند.

با توجه به این که شما برای مادر شدن کمی جوان هستید، پیشنهاد میکنم که خیلی از کتابها و تجربیات مادرِ خودتون و مادر همسرتون کمک بگیرید.مضافا" که احتمالا" مهد کودک هم مشاور داره و از ایشون هم خیلی راهنمایی بگیرید.