سوراخ بودن زیر زبان نوزاد

درباره سوراخ بودن زیر زبان پرسیدم.نوزاد من ۲۶ روزه هست. بعد از چند روز پیش وقتی شدید داشت گریه میکرد و زبونش رو جمع کرده بود دیدم که کمی زیر زبونش بازه و شکل ۷ داره این سوراخ. خیلی نگران شدم. بعد ساکتش کردم باز خودم زیر زبونشو نگاه کردم دیدم اون سوراخه نیست و فکر کنم لگام میگن بهش. همه چی نرماله و لگام هم داره. بعد همین طور چک میکردم و میکنم که متوجه شدم وقتی شدید گریه کنه یا خمیازه بکشه که زبونش کاملا جمع میشه ای ۷ ماننده مشخص میشه. نمیدونم عادیه با نه؟

 خانم دکتر بچم تو بیمارستان دکتر بالا سرش اومد روز اول و چک شده بود. گفتن سالمه. بعدم خودم بردمش دکتر اما فراموش میکردم بپرسم. فقط اینکه امکان داره این مشکلی باشه یا نه اینکه بزرگتر بشه خود به خود از بین میره؟ اگر مشکلیه بهش چی میگن؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل ازاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

دوست عزیز متوجه نمیشم! این مورد باید حتما دیده شود.