تغيير شرايط عقدنامه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 59 بازدید 1 تبادل تجربه

ضمن عرض سلام و خسته نباشيد

من ١٦ ساله ازدواج كردم و يک پسر هشت سال و نیمه دارم. همسرم پيشنهاد داده كه شرايط فعلی عقدنامه كه ٥٠٠ سكه مهريه ام است را به يكی از دو حالت زير تغيير دهيم:

١- زدن سند ٣ دنگ ديگر از منزلمان كه حدود یک ميليارد می ارزه (٣ دنگ از بدو خريد به نامم بوده) + حق طلاق + حق حضانت در ازای حذف مهريه و شرط نصف دارايی

٢- تقليل مهريه به ١١٠ سكه + حق طلاق + حق حضانت در ازای حذف مهريه و شرط نصف دارايی

به نظر شما كدام مناسبه؟

در ضمن پدرشوهر و مادرشوهر من در ٥ سالگی همسرم از هم جدا شده اند و مهريه براي پدرش بسيار دردسر ساز شده و هميشه همسرم ذهنيت بسيار بدی به مهريه داشت و در مقاطع مختلف پيشنهادهای مشابهی داشت كه من راجع به آن ها فكر نكرده بودم.

با سپاس از وقت شما

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٨ جنسیت زن شغل مدير بازرگاني وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

این اختیار شماست ، شما در حال حاضر مستحق دریافت تمام مهریه هستید در صورتی که همسر شما مال داشته باشد ولی چند نکته را باید در نظر داشته باشید.

1.  مطابق قانون منزل در حد شان مرد وسایل کار و اذوقه و.. جزء مستثنیات دین هستند

2. در صورت عدم کفایت دارایی مرد می تواند دادخواست اعسار بدهد و مهریه را تقسیط نماید

3. شرط تنصیف دارایی فقط در حالتی به زن تعلق می گیرد که مرد تقاضای طلاق نماید

با این تفاسیر:

به نظر من حالت اول عاقلانه تر بنظر می رسد چرا که اگر خدای ناکرده با مشکلی مواجه شدید هر یک از طرفین می تواند نسبت به منزل خلع ید بگیرد و طرف مقابل را از منزل بیرون کند که این مورد برای خانم ها مشکلات بیشتری را به همراه دارد. از طرفی مطالبه مهریه 110 سکه هزینه ها و روند رسیدگی زیادی دارد که نهایتا منجر به بازداشت اموال همسر و بنام زدن اموال ایشان را دارد که با روش اول این روند فرسایشی و پر از استرس برداشته می شود.

در صورت امکان حضوری با وکیل مشورت کنید
موفق باشید

تجربه شما

خيلی ممنون از وقت و پاسخ شما