فراموش نکردن همسر سابق

سلام

چیکارکنم همسرم زن قبلیشو یادش بره. احساس میکنم هنوز بهش فکر میکنه .هنوزم وقتی همسر سابقش آخرهفته ها می یاد دنبال بچش  احساس میکنم هیجانی میشه دست و پاشو گم میکنه. بهش محبت میکنم باهاش مهربونم هرکاری میکنم ولی بازم حس میکنم به یاد اونه.خودش انکارمیکنه ولی از رفتارش مشخصه . البته رفتارش با من خوبه اخلاقش خوبه ولی گاهی میره تو فکر و سرد میشه باهام فکر میکنم داره همسر قبلیش فکرمیکنه. میترسم درآینده مشکل ساز بشه.

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز... اگر اينكه همسرتون با شما اخلاقشون خوب هستش و اينكه ازش راضی هستين فقط صرف اينكه چرا آخر هفته دست و پاشو گم ميكنه روحيه خودتون رو خراب نكنيد و به چيزاي بد فكر نكنيد لطفا ...شايد اين حساسيت زياد شما هست . اين حرفارو هيچوقت به روی خودش نيارين و در موردش باهاش صحبت نكنيد... فقط محبت كنيد و سر اين مسئله به هيچ وجه بحث نكنيد