بی خیالی خانواده همسرم برای عروسی

سلام خسته نباشید من ۲ ساله نامزد کردم عید هم عروسیمه ولی خانواده شوهرم هنوز تالار هم کرایه نکردن ولی همه میگن باید از چند ماه قبل برن دنبال کارهای تالار. به نامزدم میگم چرا اقدام نمیکنین میگه تو چیکار داری ما عید عروسی می گیریم من از اینکه انقدر خانوادش بیخیال اند خیلی ناراحتم موندم چیکار کنم حتی خانواده من به نامزدم و خانوادش گفتن که زودتر تاریخ عروسی رو تعیین کنید ولی اصلا به روی خودشون نمیارن خواهر شوهرم به من میگه حرص نخور خانواده من دقیقه نودی هستن یعنی یک ماه مونده کاراشونو میکنن با این وضع خیلی بهم استرس وارد میشه تا عید. موندم بیخیال باشم یا اینکه بهشون فشار بیارم برای ‌پیگیری کارهای عروسی؟ نمیخوام زیاد به شوهرم گیر بدم دعوامون بشه این وسط موندم اصلا حس میکنم دلشون نمیخواد برام عروسی بگیرن ولی من آرزومه عروس بشم و این حق منه لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

دوست عزیز سلام

گاهی اوقات تفاوتهای رفتاری باعث سو برداشت میشه مثلا یک طرف خونسرد و طرف دیگه عجوله. آیا خانواده ی همسرتون در همه ی شرایط اینجور عمل میکنن و دقیقه نودی هستن یا فقط در مورد عروسیه شما؟

اگر در همه ی موارد که جای ناراحتی و استرس نیست چرا که همه قرار نیست مثل هم رفتار کنن اما اگر برای این مورد خاص تعلل میکنن باید علت این موضوع روشن بشه.

بهترین راه این هستش که در محیطی آروم با همسرتون صحبت کنید و بگید که در این شرایط چه احساسی دارید و خانواده ها هم میزان زمانی که برای برگزاری مراسم نیاز دارند عنوان کنن.

الگوی زندگی شما متفاوت هستش بنابراین با حرف دیگران به خودتون استرس وارد نکنید.

شاد و پیروز باشید.