همسرم دروغ می گوید

سلام من هفت ساله ازدواج کردم و یک بچه سه ساله دارم. مشکلم اینه که شوهرم خیلی بهم دروغ میگه. میگه میره سرکار ولی میره خونه مامانش چون من با خانوادش مشکل دارم اونم در این زمینه خیلی بهم دروغ میگه. می دونم خودم باعث شدم چون وقتی راستشو می گفت من جبهه می گرفتم و بحثمون می شد الانم اومدم قهر خونه مامانم اونم به جز زنگ زدن که من جواب ندادم اقدام دیگه ای واسه برگشت من نکرده خیلی سرد شدم نسبت بهش چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

سلام دوست عزیز
پنهان کاری و دروغ گفتن نتیجه ی احساس ترس هستش، ترس از قضاوت منفی، ترس دوست داشته نشدن، ترس از دست دادن و...
رفتار همسر شما ممکنه ناشی از نگرانی ایشون از واکنش شما از انجام این کار باشه. قهر کردن یه مکانیسم دفاعیه معیوب هستش راهکار بهتر صحبت کردن مستقیم با همسرتون هستش تا دلایل ایشون رو بشنوید و بعد شما دلایل مخالفتت و رو بیان کنید و عنوان کنید که چه احساسی دارید وقتی متوجه این موضوع میشید. خواسته ها و انتظارات همدیگرو بشنوید و در مورد مشکلتون با خانواده همسرتون مشترکا با همسرتون راهکارهایی رو مطرح کنید.توصیه ما هیچوقت قطع ارتباط کامل نیست چرا که بعد از مدتی یه طرف رابطه به تنهایی این ارتباط رو برقرار میکنه که مشکلات خاص خودش رو داره توصیه ما کم کردن رابطه هست نه قطع کامل اون.
فراموش نکنید سرزنش کردن یا واکنشهای اشتباه توی این شرایط باعث ادامه پنهانکاری و دروغگویی همسرتون خواهد شد.
شاد و پیروز باشید.