سلام و خدا قوت. این آزمایش مربوط به دختر خواهرم هستش با سن ۸ سال و دو ماه. آیا ایشون علامتی برای بلوغ زودرس داره؟ دکترش فقط گفته برید و هر موقع سینش جوونه زد بیاین.

pg/ML.....Estradiol...........25.97..

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

اولین علامت بلوغ در دخترها، جوانه زدن سینه ها میباشد.
جوانه زدن سینه در دختر زیر ۸سال را بلوغ زودرس میگویند و بعد از ۸سال بلوغ به موقع میباشد ولی در صورت وجود کوتاه قدی یا... از هورمونهای تاخیر بلوغ استفاده میکنند

تجربه شما

با سلام.دخترم سه سالشه سینش جوونه زده خیلی نگرانشم،تازگی شورتش ترشح میبینم بدبو هستش،از یک و نیم سالگی رو مبل خودشو میمالید الان کمتر شده آیا بلوغ زودرسه؟