با سلام خدمتتون

من و همسرم ترک زبان هستیم همسرم از اردبیل و من ارومیه بخاطر کار هر دومون تبریز زندگی میکنیم .پسرم 18 ماهه است ما از اول تصمیم گرفتیم باهاش ترکی حرف بزنیم چون مردم تبریز به زبان خیلی متعصب هستن و ترسیدم بچم اذیت بشه سر این قضیه ولی الان پشیمونم چون قراره از دو سالگیش سرکار برم و مهد بذارمش و احتمالا اونجا باهاشون فارسی حرف بزنن البته مطمئن نیستم از طرفی لهجه زبان ارومیه ،تبریز و اردبیل باهم متفاوته و پسرم گیج شده و نمیتونه درست تلفظ کنه کلماتو از طرفی توی خونه تلویزیون ایران و ترکیه می بینیم که بیشتر گیجش میکنه. بخاطر همین خیلی پشیمونم که کاش از اول بهش فارسی یاد میدادم که انقدر سردرگم نشه حالا سوال من اینه که میتونیم از این به بعد شروع کنیم به فارسی حرف زدن باهاش یا صبرکنیم که کامل ترکی رو یاد بگیره.خواهش میکنم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام دوست عزیز. درود بر شما.

پسر شما هنوز نونهال است و اینکه نتونه درست تلفظ کنه کاملا طبیعی است. زمانیکه مهد بره کم کم زبان فارسی را هم یاد خواهد گرفت و در تلویزیون هم با این زبان آشنا میشه. از این بابت مشکلی وجود ندارد. یادگیری زبان دوم برای پسرتان مشکل نخواهد بود و تا زمان ورود به مدرسه فرصت این یادگیری را دارد. نگران نباشید.

در مورد مهد بهتر است تا سه سالگی صبر نمایید.