ممنون از پاسخگوییتون به سوال قبلی (پسرم من نه ماه و پنج روزشه) ولی هنوز چهار دست و پا راه نمیره هرچقدر هم اسباب بازی و اینا جلوش میریزم و روی شکم میزارمش اصلا خودشو حرکت نمیده که برشون داره  بدون کمک میشینه ولی گاهی هم میفته از 6 تا 9 ماهگی فقط 2 سانت قد و 700 گرم وزنش اضافه شده تو این مدت دندون درمی آورد و کم اشتها شده بود وزن تولد 3 کیلو و قد 51 سانت بود

پسرم تو 36 هفته به علت انقباض هایی که داشتم سزارین شد ولی بعد از تولد حالش خوب  بود و زیر دستگاه نرفت

خواستم ببینم روند رشدش مشکلی نداره؟

پسرم غلت میزنه

آرنجشو صاف میکنه

گردن گرفته

رشدش از نظر بهداشت در رنج نرماله

فقط سینه خیز نمیره تقلا میکنه ولی زود خسته میشه و گریه میکنه دیگه جابجا نمیشه

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

با سلام مجدد

با توجه به توضیحات تکمیلی که دادید به نظر میرسه کودکتون مشکلی نداشته باشه غیر از یک تاخیر مختصر. اگر دوست داشتید می‌تونید از یک جلسه مشاوره کاردرمانی جسمی استفاده کنید.