علت قرمز شدن واژن کودک

من دخترمو بردم متخصص زنان چون خیلی واژنش قرمز شده بود نمیدونم چرا ؟ شاید چون خودش خیلی دست میزد به ناحیه تناسلیش البته از رو شلوار معاینه کرد دخترمو دکتر . گفت خیلی قرمز شده گفت پردش هم گشاد شده . من دخترمو دو هفته بعد بردمش دکتر اطفال و معاینه کرد و گفت قرمزی برای حساسیت به لباس زیره و پردش هیچ مشکلی نداره .به نظر کدوم اکتفا کنم ؟ گشادی بکارت یعنی چی ؟ اینم بگم وقتی دخترمو بردم پیش دکتر زنان خیلی ملتهب بود . امکان داره به خاطر التهاب اون طور به نظر برسه ؟یک سوال دیگه هم دارم . دیواره سوراخ واژن دختر شاید اندازه دو میلیمتر باشه یا همون بکارتش . این برای دختر 5 ساله طبیعیه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام از روی شلوار پرده بكارت را نمی توان معاينه كرد و گشادی پرده معنی ندارد مگر پاره باشد كه فقط با معاينه می توان نظر داد