نگران رفتارهاى همسرم هستم

من باردار هستم از وقتى فهميدم باردار هستم اول گفتن كه نوزاد پسره و بعد گفتند كه اشتباه شده و دختره ولى همسرم هيچ علاقه ای به دختر نشون نداد حتى امروز كه من يک سرى از خريدهاى سيسمونى رو نشونش ميدادم بى رمق دراز كشيد و هيچ عكس الملى نشون نداد من نگران اين رفتاراش هستم كه يک موقع بعدا هم نتونه با دخترم ارتباط برقرار کنه و بپذيره ميشه يک راهى رو نشونم بدين!

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و اعتیاد

سلام به شما با تبریک

رفتارهایی که ازهمسرتون گزارش دادید ناقص میباشد واصلا نمی تونیم استنباط دلبخواهی انجام بدهیم بهرحال بنابر احتمال میزان تولد نوزاد پسر ودختر یکسان هست وهیچ تفاوتی وجود نداره مطمین بشی کم انرژی بودن همسرتان یا بی رمق بودنشان دلیلی برای عدم پذیرش نوزاد دختر باشه و شاید هم این حساسیت درشما وجود داره و در رفتارهای همسرتون موارد تایید این فرضیه را در حال جستجو هستید کمی صبر کنید مطمینا بی حوصلگی همسرتان نشات در امور شغلی و اقتصادی تامین ان نوزاد هست .پس ارام باشید و از تمام دوران بارداریتان لذت ببرید .