خودارضایی مکرر

سلام

متاسفانه از 8-7 سالگی خود ارضایی میکردم که تاکنون با داشتن همسر و بچه ادامه داره و نشده ترک کنم .شوهرم میدونه سعی کردم ولی بازم برگشتم اعصابم خیلی ضعیفه دارو میخورم کودکی و کلا مجردی سختی داشتم بخاطر اختلافات و کتک کاری والدینم با هم. تا پارسال نماز میخوندم ولی الان چند ماهه اعتقادم سرد شده هیچی هیچی روزگار و میگذرونم .یک چیز دیگه ...نمیدونم چرا دوست دارم تو تخیلاتم همسرم و با زن دیگه ای در حال آمیزش ببینم لذت میبرم 😞(واقعی نیست و نشده)

شما راهنماییم کنید چه خاکی بر سرم بریزم .سابقه چند بار خودکشی نافرجام هم دارم (آخرین بار ۲۰ روز پیش بود) مشاور نرفتم تا حالا هزینه شو ندارم بدون مشاور چیکار کنم حالم خوب شه؟ ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، افراد متاهل ممکن است گاها با وجود داشتن شریک جنسی کامل دست به خود ارضایی بزنند، این مساله مشکلی ندارد اما اگر قرار باشد خودارضایی به رابطه جنسی واقعی ترجیح داده شود این نشانه وجود یک مشکل است، یا در دل خود رابطه کلی با همسر و یا رابطه جنسی، یا اینکه وجود مشکلاتی در خود شما مثل عدم تمرکز، اضطراب، ترس از صمیمیت و نزدیکی، ترس از دست دادن کنترل و...گفتید اعصابم ضعیف و دارو مصرف میکنم، گفتید سابقه خودکشی نافرجام داشته ام، اینها مسائل بسیار مهمی است که باید بطور کامل بررسی شوند، می گوییم بدون مراجعه حالم خوب شود، آیا اگر پاتون هم شکسته بود همچین خواسته ای داشتید؟ که بدون مراجعه به اورتوپد راهکار بگیرید و درمان شوید؟ متاسفانه مشکلات شما از پیچیدگی خاصی برخوردار است و به این شکل نمیشه کمکی کرد،