گز گز شست پا

سلام ببخشید الان چهار روزی هست که شست پای راستم خوابه یا گزگز میکنه فقط نوک شست پام چیکار کنم چرا اینجوری شده؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

توجه كنيد كه در چند روز اخير از كفشی كه خيلی راحت نبوده ، در مدت زمان طولانی استفاده كرديد يا خير؟

گاهی استفاده از كفشی كه انگشتان پا را تحت فشار قرار دهد ميتواند چنين حالتی ايجاد كند.

دقت كنيد كه اين گز گز چه مواقعی كاهش يا افزايش پيدا ميكند و اينكه سابقه كمردرد داشتيد يا خير.

اگر اين حالت بعد از چند روز بهبود پيدا نكرد و يا تشديد شد جهت ارزيابی دقيق تر به پزشک مراجعه كنيد. تا آن زمان توصيه ميكنم از كفش هايی كه پاشنه بلند و پنجه باريک دارند استفاده نكنيد.