اقدام به بارداری با چسبندگی لوله رحم

سلام من سه تا بارداری داشتم که بارداری دومم بچه بعد یک هفته فوت کرد. بیماری مننگوسل داشت سزارین به دنیاش آوردم و دکتر گفت عملت چسبندگی داشت ولی بچه اول و سومم خداروشکر سالم اند دوتا دختر هستن برای زایمان سومم دکتر گفت مشکلی از لحاظ چسبندگی نداشتی کلا سه باره که سزارین میشم و فقط برای دومی گفت چسبندگی داشتی. الان دلم یک بچه دیگه میخواد رماتیسم دارم ولی خفیف بدون دارو هم چند ماه میمونم. مثلا الان چند ماهه که دارو نمیخورم ۳۵سالمه با این شرایطم آیا میتونم باردار شم؟ خواهشا راهنماییم کنید و اینکه اگر بخواهم قبل از بارداری بفهمم اثری از چسبندگی هست یا نه میشه با سونوگرافی فهمید یا نه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام اگر چسبندگی داشته باشيد سزارين چهارم می تواند خيلی خطرناک باشد و با هيچ روشی قبل زابمان نمی شود اطمينان پيدا كرد.