خسته شدن از رفتارهای خودم

سلام خدمت شما. خواهش میکنم هر چه زودتر جواب منو با لطفتون بدید. من دختر چهار ساله دارم .اصلا باهاش خوش برخورد نیستم . مدام دعواش میکنم ازم فراری شده و به کسای دیگه پناه برده احساس میکنم همه ازم متنفر شدن و آدم شادی نیستم . توانایی رفتن بپیش مشاور رو ندارم میشه کمکم کنید چطوری شاد باشم کمکم کنید خسته ام از خودم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و خانواده

سلام خانم وقت شما هم بخیر باشه .عزیزم شما خشم درونی داری و احتمالا یک حسادت ندونسته نسبت به هم جنس خودت که دخترت هست داشته باشی .زمان هایی که عصبی هستی سعی کن خودتو کنترل کنی محیطتتو تغییر بده مثلا اگر تو پذیرایی هستی برو یک جای دیگه و خودتو سرگرم کن تا کتک نزنی هر روزی که تونستی خودتو کنترل کنی تو یک دفتر بنویس و آخر سر یک هدیه کوچیک برای خودت بخر.سعی کن به اون کوچولو ناز اهمیت بدی و دوست داشتنتو نشون بدی براش موسیقی آروم بزار موقع خوابوندنش و در آغوش بگیرش .با هم به پارک بروید و باهاش بازی کن بزار کم کم بهت اعتماد کنه.موفق باشی👌