ویار شدید در بارداری

سلام من در هفته هشتم بارداری هستم، ویار خیلی شدیدی دارم به حدی که یک وعده غذایی را هم نمیتوانم مصرف کنم و بعد از مصرف هر غذایی حالت تهوع و استفراغ شدیدی دارم.

سوالم این است که آیا این روند طبیعی هست یا به پزشک مراجعه کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز در دوران بارداری به علت تغییرات هورمونی این حالت تهوع طبیعی است باید وعده های غذایی خود را زیاد و حجم غذا را کم کنید از خوردن غذاهای چرب و پر ادویه پرهیز داشته باشید بعد از صرف غذا دراز نکشید نیم ساعت قبل از غذا از قرص ویتامین ب۶ استفاده کنید دم نوش زنجبیل نیز برای کاهش حالت تهوع موثر است موفق باشید .