درمان جوش صورت

272 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام. خسته نباشید. من حدودا صورتم یک ماهه به طرز خیلی افتضاح جوش میزنه بخصوص گونه ها و پیشانی چیکار کنم برای از بین بردنشون؟ من نوزده سالمه و مجردم و ازتون خواهش میکنم راهنماییم کنید چون مجبورم برای پنهان کردن جوشهام از کرم گریم استفاده کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل مدرس زبان انگلیسی و دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص پوست، مو و زیبایی

سلام. همه کرم های چربی که استفاده می کنید مخصوصا کرم گریم را قطع کنید و از محلول های ضد جوش و شوینده های ضد جوش تحت نظر متخصص پوست مصرف کنید.

تجربه شما

سلام خانوم دکتر ببخشید برای برطرف کردن جوش های دوران بلوغ باید چیکار کرد؟

@mehre

کاربر گرامی سلام. لطفا سوال خود را در صفحه اصلی بخش کلینیک مطرح کنید. سپاس

سلام به همه ی عزیزان اومدم راه درمان جوش صورت واسه کسانی که پوست خشک دارن بگم من کسی هستم که با وجود پوست خشک هفت سال درگیر جوش های بزرگ روی صورتم بودم دکتر ها معتقد بودن که قطعاً پوست شما چربِ که جوش میزنه اما اینطور نبودن همه شمایی که جوش داره صورتتون رو درک میکنم که خسته شدین و حالا درمان من بعد از ٧سال: ماسک های آبرسان روزی دو تا سه مرتبه به مدت ٢٠ دقیقه _نشاسته +گلاب _نشاسته ذرت + شیر یا ماست _آب خیار+زردچوبه+آرد نخودچی+ لیمو+ ماست _آرد برنج+ شیر+ عسل هر ماسکی که آب و رطوبت به صورتتون برسونه ماها صورت هامون آسیب دیده مراقبت باید ازش بکنیم تا خوب بشه تا یه هفته ده روز هنوز آکنه های کوچیکی میزنه اما بعدش صورتتون (به شرط آبرسانی همیشگی) صاف ِِ صاااف میشه. امیدوارم همتون صورت زیباتون رو به زوودی ببینید.