افزایش تراکم مو بعد از لیزر

سلام.

هفته گذشته یعنی پنج روز پیش اولین جلسه لیزر رو انجام دادم. چانه و کناره های صورت. الان بعد از پنج روز متوجه شدم که تراکم موها بشدت زیاد شده و ظاهر زشتی بوجود آورده، ژیلت کشیدم اما باز هم موها سرجاشون مونده؛ یعنی سر موها هنوز هست. دارم سکته میکنم. چرا اینجوری شده؟ علت تراکم و این وضعیت چیه؟ اگه دیگه ادامه ندم لیزر رفتن رو و بند بندازم چی میشه؟ باز هم زیاد میشن؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست، مو و زیبایی

سلام. ممکن است این ها موهای سوخته باشند که قرار است ریخته شوند ( خود به خود کنده شده و بیفتن) نگران نباشید 2 هفته صبر کنید.