عدم اعتماد به نفس

با سلام خدمت شما من یک خانم ۲۰ ساله و سه سال هستم، ازدواج کردم یک دختر ۸ ماهه دارم رابطه خودمو همسر نمیگم عالیه ولی اکثرا کسایی که کنارمون  هستن حسودی میکنن ولی من اعتماد به نفسم پایینه خونه پدر شوهرم که میریم همه بهم تیکه میندازن من همون جا سرمو پایین میندازم چیزی نمیگم می‌خوام یک کاری کنم باید به همشون جواب پس بدم جاریم همش مسخره ام می‌کنه تا حرف میزنم بهم می‌خنده جوابمو میده یک حرفی که می‌خوام بزنم باید چند بار تکرار کنم تا متوجه بشن یا چند بار میگن چی گفتی متوجه نشدیم تو جمع همشون میگن میخندن ولی منو تحویل نمی گیرن لطفاً راهنماییم کنید که من بتونم اعتماد بنفسمو بالا ببرم یا خودمو کوچیک ندونم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز... برای بالا بردن اعتماد به نفس بهترين راه اينه كه بگردين و نقاط مثبت خودتون و توانايی هاتون رو پيدا كنيد و به خودتون يادآوری كنيد .. ميتونيد يک دفتر تهيه كنيد و نقاط مثبت خودتون رو مثل زيبايی ظاهری ، مهارت ها، توانايی ها ، خانواده خوب ، سلامتی، خونه و ماشين و همه نعمتهايي كه دارين ، يكی يكی در دفترتون يادداشت كنيد و خيلی زياد بخاطرشون سپاسگزاری كنيد ! يقينا شما خيلی نعمتها دارين كه خودتون ميگين ديگران به شما حسودی ميكنن پس چرا بايد اعتماد به نفس نداشته باشين سعی كنيد حرف ديگران رو ناديده بگيرين و خودتونو قبول داشته باشين... هر روز در آينه نگاه كنيد و از خودتون بخاطر همه نعمتها تعريف كنيد