عدم تمایل کودک برای نشستن

با عرض سلام خدمت شما، فرزندی دارم که در آستانه ورود به یک سالگی است، اما هیچگونه علاقه ای به نشستن ندارد، ماه پیش توسط پزشک متخصص ویزیت شد و تشخیص کمبود کلسیم داده شد، باتمرین و داروهاش کاملا قادر به نشستن هست، اما هیچ علاقه ای به نشستن نداره و مدام درحال جنب و جوشه، به تنهایی هم نمیشینه،و باید حتما روبه روش بنشینم و باهاش بازی کنم تا بنشینه و به محض دور شدن ازش حالت سینه خیز میشه، چه طور میتونم کمکش کنم که خودش با علاقه بنشینه؟ ممنون از شما

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

با سلام خدمت شما والد گرامی

لطفا  در اسرع وقت کودکتون رو فوق تخصص  مغز و اعصاب  کودک یا یک کاردرمانگر جسمی ویزیت کنه.

اگر سوال دیگری هست در خدمتم

با احترام